Helagsjuristerna
Photo - Mörka moln.jpg

Om oss

Vi vill hjälpa

VILKA ÄR VI?

Vi finns i byn Ljungdalen i Härjedalen, i vår underbara svenska fjällvärld. Men det betyder inte att vi bara finns tillgängliga för byns invånare. Vi vill kunna hjälpa alla som kan behöva vår hjälp oavsett var du bor. 

Jag heter Catrine Tengqvist och är den på vår juristbyrå som framför allt hjälper våra svenska kunder. Jag har varit jurist i mer än tretton år och har provat olika vägar i min juristbana. Jag började på de stora advokatbyråerna i EUs högkvarter, Bryssel, men kände så småningom att jag ville använda juridiken till något mer, till att hjälpa människor. Jag och min kollega har därför sedan 2008 drivit vår egen juristfirma där vi får chansen att hjälpa människor och företag både när de står inför spännande förändringar men också då de befinner sig i kris.

Jag har flyttat runt i världen och bott i städer som Stockholm, Atlanta, Amsterdam, Bryssel och nu senast London, men känner nu att jag vill hitta ro i mitt liv och har slagit mig ner med min familj i den lilla byn Ljungdalen i västra Härjedalen. Att hitta balans i livet med plats för arbete, familj och en givande fritid är underbart. 

Här vill jag både kunna hjälpa personer och företag som finns här i närheten, men också, precis som jag gjort tidigare, finnas till hands för vem som helst som kan behöva min hjälp, oavsett var man befinner sig.

Jag gillar utmaningar och har jobbat med otroligt många olika typer av ärenden genom åren både för privatpersoner och för företag. Den gemensamma nämnaren är alltid ett genuint engagemang och en vilja att hitta en lösning och dit når man alltid till slut!