Helagsjuristerna
Photo - Skog i frost.jpg

Referenser

Referenser

Vad tycker våra kunder om oss?  

(Vår verksamhet utövades tidigare under företagsnamnet Linclaw AB och Linclaw Sverige Filial. På grund av omstrukturering och konkurrerande varumärken heter vår huvudfirma numera Linclaw Consulting AB och Helagsjuristerna är en bifirma till detta bolag)

 

Med snabb och högkvalitativ handläggning, trevligt bemötande samt facila priser visar Linclaw att en internetbaserad juristfirma fungerar minst lika bra som en traditionell lösning.

Rekommenderas varmt!

Benny Rünell


Catrine är trevlig, positiv och mycket professionell. Hon är noggrann i allt hon gör och jag uppskattar hennes otroliga kommunikationsförmåga och närvaro. Redan vid första samtalet ingav hon mig trygghet och förtroende. Jag ger Catrine med kollega mina varmaste rekommendationer då hon under hela processen/uppdraget var hjälpsam, kunnig, drivande och visat varmt engagemang. Det var inget problem alls med kommunikationen trots stort geografiskt avstånd. Allt gick utmärkt att lösa via brev, e-mail och telefonsamtal. Catrine ordnade med all kommunikation och komplicerad pappersformalia med enkla och tydliga anvisningar som skickades fram och tillbaka. Det gick verkligen smidigt. 

En stor fördel var också att vi fick en offert på vad det skulle tänkas kosta att lösa ärendet på förhand eftersom vi hade dålig erfarenhet av tidigare jurister som inte kunnat lösa uppdraget med ändå tog rejält betalt.

Josefin Rydström


Vi fick hjälp med två arvskiften. På en skala från 1-10 ger jag Linclaw 10+.

Göran Jacobsson